Unge for framtida 2

IB elevene på Kirkenes vgs var i uke 9 ved Senja videregående skole i Troms der det var storstilt åpning av Barents prosjektet BEST FUTURE

(Barents Energy Sustainability Technology – young collaboration for the best FUTURE possible in the Arctic.)

Suveren prestasjon

3ST ved entreprenørskapsklassen gjennomførte en suveren prestasjon i Alta 18.februar 2016.

Finnmarksmestere

Finnmarksmesterne klare

I løpet av dagene 1.- 3. mars har det vært avholdt Finnmarksmesterskap i yrkesfag ved Kirkenes og Hammerfest videregående skoler.

Skolekonkurranse

Skolekonkurranse skal i henhold til milepælsplan være gjennomført før slutten av uke 8. Den lages av fagpersonene og er innenfor kompetansemål i læreplan.

Konkurransen bør være fem timer slik som prøveeksamen og eksamen. Men det er mulig for individuelle løsninger hvor det er hensiktsmessig for å tilpasse de enkelte fag. Vi kan f.eks. bruke eksamensoppgaver eller deler av den.