Skolekonkurranse

Skolekonkurranse skal i henhold til milepælsplan være gjennomført før slutten av uke 8. Den lages av fagpersonene og er innenfor kompetansemål i læreplan.

Konkurransen bør være fem timer slik som prøveeksamen og eksamen. Men det er mulig for individuelle løsninger hvor det er hensiktsmessig for å tilpasse de enkelte fag. Vi kan f.eks. bruke eksamensoppgaver eller deler av den.
reklame.jpg

Bil- og motorbransjen i Øst- Finnmark kan tilby over 20 læreplasser.

Jentene stilte med fire lag i år.jpg

Årets juleturnering i fotball startet med innledende runder onsdag den 16. desember.

Rovaniemi, gruppebilde

Svein og Solveig har sammen med de andre finskelevene på skolen vært på studietur til Rovaniemi.

De fikk med seg mye kultur, historie og språk . Her kan du lese om noe av det de opplevde

Vera Lind Hansen

Vera Lind Hansen i  2STA fikk i vår et stipend  fra PAD elevprogram i Tyskland. Vera har hatt noen innholdsrike uker i Tyskland og hun er svært fornøyd. Her forteller hun fra turen.

20150827_083209.jpg

25.august møtte 21 studenter til sin første samling på Kirkenes Fagskole for Anlegg og Bergverk.

skolevalg-lille.jpg

Mandag 31. august er det skolevalg ved Kirkenes vgs.