Forsidearkiv
Publisert 11.03.2016
Lakkering

Konkurranse i yrkesfag våren 2016 i Kirkenes.

Arctic Championship in vocational skills in the spring of 2016, in Kirkenes.

Publisert 25.01.2016
billakkering

Bilskade, lakk og karosseri er linja for deg som har lyst å jobbe med bilskadereparasjoner eller billakkering. Det gir deg mulighet for å jobbe mot fagbrev som billakkerer, bilskadereparatør eller som chassispåbygger. Etter to år som lærling så kan du avlegge fagprøve. Undervisningen foregår på skolebiler, modeller, kundebiler og elevbiler. Med lite fravær får du mulighet til å jobbe med dine egne kjøretøy i deler av året og kan da utføre oppretting og lakkering.

Etter fagbrev finnes det mulighet for å gå videre på teknisk fagskole eller Y-veien til ingeniørutdannelse.

Publisert 18.01.2016
Design og håndverkArtikkelbilde

Her vil du lære om designprosessen, bruk av digitale programmer som Photoshop og Illustrator, komposisjon, farge, form, skrift, tegning, arbeidstegning, materialer og teknikker. Videre vil du lære om markedskunnskap, bedriftsetablering, presentasjonsteknikker og kvalitetssikring.

Publisert 19.12.2015
3AMA, praksis

Anleggsavdelingen til Kirkenes videregående skole var ferdig i 1986 og ligger i Bjørnevatn. Avdelingen har store og velutstyrte undervisningslokaler og i tillegg en stor maskinpark som brukes i undervisningen.

Publisert 10.12.2015
Kirkenes videregående skole 3

Kirkenes videregående skole is the Northernmost IB school in the world! Located within a 2 hours flight from Oslo and a 4 hour drive from Murmansk, Kirkenes vgs is located in the North East of Norway and the hearth of the Barents region.

Publisert 10.12.2015
MusikkGitaristtryneArtikkelbilde

Avtal øvingstid med Dag Balsvik.

Publisert 11.11.2015
Søk om stipend før 15. november!

15. november er siste sjanse til å søke om stipend og lån fra Lånekassen for høsten 2015.

Søker du om stipend og lån etter 15. november, får du støtte bare for våren 2016. Søknadsfristen for våren er 15. mars 2016.

Publisert 07.08.2015
Nordlys over Altafjorden. Elever varmer seg rundt bålet.

Publisert 06.11.2014

Velkommen til skolebiblioteket.