GOD SOMMER

Sommerfugl som snart flyr - Klikk for stort bilde

Vi ønsker elever og ansatte en riktig GOD SOMMER. Vi sees igjen 20.august

student-med-sekkogboker

Nå har du sjansen til å bli kokk, bilmekaniker, rørlegger, frisør eller barne- og ungdomsarbeider. Vi har ledige plasser på disse og andre linjer.

xskolestart_jpg_pagespeed_ic_MSVVDQVg8O

Vi ønsker deg velkommen til Kirkenes videregående skole og vi håper du vil trives hos oss. Her finner du aktuell informasjon i forbindelse med skolestart.

artikkel_glad_karoline.jpg

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.

Kirkenes videregående skole 3

Kirkenes videregående skole is the Northernmost IB school in the world! Located within a 2 hours flight from Oslo and a 4 hour drive from Murmansk, Kirkenes vgs is located in the North East of Norway and the hearth of the Barents region.