Elever med PC

Her finner du informasjon om frister og  hvordan søke.

Foto fra Arctic Skills i 2016

Finnmarksmesterskap i yrkesfag og Utdannings- og næringslivsseminaret arrangeres i år på en og samme dag ved Kirkenes videregående skole. Målet er flere lærekontrakter og økte søkertall.

Hanne Sørvaag

Til Utdannings- og næringslivsseminaret 15.februar kommer blant annet Erlend Elias Bragstad og Hanne Sørvaag. Elevene kan melde seg på foredragene via link i Fronter.

Kevin Boine joiker

I år holdt Kevin Boine konsert på skolen.

TIPArtikkelbilde

Praktisk anlagt?
Interessert i teknologi?

TIP åpner mange dører

Rådgiver ved opplæringsavdelinga Trond Fitje

- Vi ønsker et mer betegnende navn på hva vi arbeider med, nemlig videregående opplæring for voksne over 25 år, sier rådgiver ved opplæringsavdelinga Trond Fitje.

Håvar Pedersen på pallen

Håvar Pedersen tok to gullmedaljer i Norgesmesterskapet i Taekwondo i begynnelsen av november.

Ett gull i spesialteknikk og ett gull i frisparring!

Kirkenes videregående skole vil med dette gratulere Håvard med den flotte prestasjonen og seirene.

Artikkelbilde_elevrådillustarsjonsbilde1.jpg

Leder: Martin T. Haga

Nestleder: Fredrik Ingebrigtsen

Sekretær: Aurora Tønnesen

Styremedlemmer: Sofie Mæhla og Fredrik Trosten

artikkel_glad_karoline.jpg

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.

ArtikkelbildeHelsesøster.jpg

Helsesøster Bente Hivand er på skolen hver mandag og torsdag kl. 08.00-15.30. Telefon 98 22 60 99. E- post adr: bch@svk.no

Skolelege Espen Rafaelsen vil være tilstede hver tirsdag kl. 12.30 - 15:30. Bestill time via helsesøster 98 22 60 99 eller rådgiver.