Rådgiver ved opplæringsavdelinga Trond Fitje

- Vi ønsker et mer betegnende navn på hva vi arbeider med, nemlig videregående opplæring for voksne over 25 år, sier rådgiver ved opplæringsavdelinga Trond Fitje.

Håvar Pedersen på pallen

Håvar Pedersen tok to gullmedaljer i Norgesmesterskapet i Taekwondo i begynnelsen av november.

Ett gull i spesialteknikk og ett gull i frisparring!

Kirkenes videregående skole vil med dette gratulere Håvard med den flotte prestasjonen og seirene.

Artikkelbilde_elevrådillustarsjonsbilde1.jpg

Leder: Martin T. Haga

Nestleder: Fredrik Ingebrigtsen

Sekretær: Aurora Tønnesen

Styremedlemmer: Sofie Mæhla og Fredrik Trosten

artikkel_glad_karoline.jpg

Finnmark er i sterk vekst og trenger dyktige folk som vil være med på å utvikle regionene videre. Som ung i Finnmark i dag har du mange muligheter foran deg. Vårt mål er å bidra til din utvikling; både faglig og menneskelig.

ArtikkelbildeHelsesøster.jpg

Helsesøster Bente Hivand er på skolen hver mandag og torsdag kl. 08.00-15.30. Telefon 98 22 60 99. E- post adr: bch@svk.no

Skolelege Espen Rafaelsen vil være tilstede hver tirsdag kl. 12.30 - 15:30. Bestill time via helsesøster 98 22 60 99 eller rådgiver.

Pakker bøker

Velkommen til et nytt skoleår ved Kirkenes videregående skole.

Her finner du lenker til elevhåndboka, registreringsskjema, informasjon om fravær, skolevalg, elevboliger og kopi av velkomstbrev.

Bærebar PC og Mac

Dersom du mangler bærbar PC til bruk i opplæringen, kan du leie en av Finnmark fylkeskommune.

Hågensen, Håvardsrud og Johnsen 1

Torsdag 20. juli er andre inntak til de videregående skolene i Finnmark klart. Svarfristen er 30. juli. Henvendelser rettes til inntakskontoret.

Elever ved videregående skole

Torsdag 6. juli er inntaket til de videregående skolene i Finnmark klart. Svarfristen er 16. juli. Henvendelser skal rettes til inntakskontoret.