Gamnes og Bror AS kommer 31/1- 2019

Foredraget for deg som vil leve av din interesse for teknologi og/ eller vil starte ditt eget selskap

Gamnes og Bror AS er et nytt selskap i Kirkenes, startet av brødrene Vegard og Bård Gamnes i 2018. Brødrene Gamnes er vokst opp i Kirkenes. Begge er utdannet Sivilingeniører ved NTNU. Bedriftsideen til Selskapet Gamnes og Bror AS er å drive med teknologirådgivning, prosjektledelse, programmering, mekking, utvikling av dingser, apper, med mer. Brødrene kommer til UNS og forteller om hvordan det er å skape sin egen arbeidsplass og hvordan de gjennom lek og alvor er med på å utvikle bedrifter både lokalt, regionalt og nasjonalt. Brødrene vil blant annet fortelle mer om hva en app faktisk er, hvordan man kan gjøre teknologi-interesse til jobb, og hvordan lille Kirkenes faktisk kan være sentrum for noe stort og spennende. Hvis du er interessert i teknologi, eller lurer på om (evt hvordan) du kan starte ditt eget selskap, så kom og få med deg et spennende foredrag!

Andre foredrag samme dag

• Motivasjon v/ John Petter Fagerhaug

• Søknad og intervjuprosess v/ Equinor

• Lærling i Equinor

• Forsvaret

Lokale foredragsholdere:

• Hvordan tjene masse penger i Sør-Varanger? Om arbeidsmuligheter og kompetansebehov i Sør-Varanger kommune v/ Magnus Mæland

• Lærling i Sør-Varanger kommune

• Kirkenes Næringshage v/ Guro Brandshaug

• Reiseliv i Sør-Varanger v/ Dag Norum

• Sør-Varanger utvikling v/ Kenneth Stålsett

• Årets Lærling og Tverrfaglig opplæringskontor v/ Brødrene Gøran og Håvard Pedersen sammen med Tverrfaglig opplæringskontor.

Besøk på avdelinger

Polina  Udalyeva representerte Norge som 1 av 3 på juniorlandslaget i VM i frisering i Paris i 2018. Oppgaven hun deltok i var: Junior Ladies Hair by Night. Laget tok bronsjemedalje. Bak denne medaljen ligger det mye trening, både i arbeidstiden og fritid. Polina vil være å finne på frisørlinja hele dagen, så ta en tur innom å bli inspirert.

Christine Galschjødt er gründer av bedriften Galschjødt design. Christina er grafisk designer, illustratør og produktutvikler, som arbeider med base i Kirkenes. Ambisjonen er å bidra til norsk verdiskapning gjennom å lage solide plattformer for kommunikasjon og engasjement. Christine besøker design og handverkslinja, og vil være til stede der gjennom hele dagen. Spør henne gjerne om hennes erfaring med å starte egen bedrift!