Språk

 

Gamnes og Bror AS kommer 31/1- 2019

Klikk for stort bildeForedraget for deg som vil leve av din interesse for teknologi og/ eller vil starte ditt eget selskap

Gamnes og Bror AS er et nytt selskap i Kirkenes, startet av brødrene Vegard og Bård Gamnes i 2018. Brødrene Gamnes er vokst opp i Kirkenes. Begge er utdannet Sivilingeniører ved NTNU. Bedriftsideen til Selskapet Gamnes og Bror AS er å drive med teknologirådgivning, prosjektledelse, programmering, mekking, utvikling av dingser, apper, med mer. Brødrene kommer til UNS og forteller om hvordan det er å skape sin egen arbeidsplass og hvordan de gjennom lek og alvor er med på å utvikle bedrifter både lokalt, regionalt og nasjonalt. Brødrene vil blant annet fortelle mer om hva en app faktisk er, hvordan man kan gjøre teknologi-interesse til jobb, og hvordan lille Kirkenes faktisk kan være sentrum for noe stort og spennende. Hvis du er interessert i teknologi, eller lurer på om (evt hvordan) du kan starte ditt eget selskap, så kom og få med deg et spennende foredrag!

 

Andre foredrag samme dag

 • Motivasjon v/ John Petter Fagerhaug

 • Søknad og intervjuprosess v/ Equinor

 • Lærling i Equinor

https://www.equinor.com/no/careers/vil-du-bli-laerling.html

 • Forsvaret

Lokale foredragsholdere:

 • Hvordan tjene masse penger i Sør-Varanger? Om arbeidsmuligheter og kompetansebehov i Sør-Varanger kommune v/ Magnus Mæland

 • Lærling i Sør-Varanger kommune

   

 • Kirkenes Næringshage v/ Guro Brandshaug

 • Reiseliv i Sør-Varanger v/ Dag Norum

 • Sør-Varanger utvikling v/ Kenneth Stålsett

 • Årets Lærling og Tverrfaglig opplæringskontor v/ Brødrene Gøran og Håvard Pedersen sammen med Tverrfaglig opplæringskontor.

 

Besøk på avdelinger

Polina  Udalyeva representerte Norge som 1 av 3 på juniorlandslaget i VM i frisering i Paris i 2018. Oppgaven hun deltok i var: Junior Ladies Hair by Night. Laget tok bronsjemedalje. Bak denne medaljen ligger det mye trening, både i arbeidstiden og fritid. Polina vil være å finne på frisørlinja hele dagen, så ta en tur innom å bli inspirert.

Christine Galschjødt er gründer av bedriften Galschjødt design. Christina er grafisk designer, illustratør og produktutvikler, som arbeider med base i Kirkenes. Ambisjonen er å bidra til norsk verdiskapning gjennom å lage solide plattformer for kommunikasjon og engasjement. Christine besøker design og handverkslinja, og vil være til stede der gjennom hele dagen. Spør henne gjerne om hennes erfaring med å starte egen bedrift!

Fant du det du lette etter?