Motivasjon 31/1-19

Ved å bruke humor og faglighet, konkrete eksempler og fortellerkunst, treffer John Petter Fagerhaug publikum og får med seg deltakere gang på gang. Etter et foredrag med han vil du gå ut av auditoriet med en god følelse.

John Petter Fagerhaug er hovedforedragsholder på årets utdannings- og næringslivsseminar ved Kirkenes videregående skole.

Han har jobbet mye med ungdom i videregående skole og han kommer til oss med et foredrag om motivasjon.

Etter et foredrag med han vil du sannsynligvis gå ut av auditoriet med en god følelse. Fagerhaug er psykolog, men har erfaring som som selger, politiker, organisasjonsutvikler og IT- guru. Han har en omfattende erfaring som kurs- og foredragsholder.

Basert på praktisk erfaring har John Petter Fagerhaug fokus på løsninger!

Han sier blant annet at utbrenthet, angst og depresjon er løsninger i en verden der det å gjøre ingenting er problemet, og at mennesker er mer perfekte enn vi tror. Hans mål er å få frem ekte motivasjon og løsninger som virker, og han har en uhelbredelig trang til å ty til humor ved mulighet og umulighet.

Fagerhaug utvikler og leverer løsninger som virker, basert på menneskelige faktorer. Løsningene er enkle, folkelige og funksjonelle slik at alle kan bruke dem.

Andre foredrag samme dag

• Søknad og intervjuprosess v/ Equinor

• Lærling i Equinor

• Forsvaret

Lokale foredragsholdere:

• Hvordan tjene masse penger i Sør-Varanger? Om arbeidsmuligheter og kompetansebehov i Sør-Varanger kommune v/ Magnus Mæland

• Lærling i Sør-Varanger kommune

• Kirkenes Næringshage v/ Guro Brandshaug

• Reiseliv i Sør-Varanger v/ Dag Norum

• Gamnes & Bror AS  v/ Vegard og Bård Gamnes

• Sør-Varanger utvikling v/ Kenneth Stålsett

• Årets Lærling og Tverrfaglig opplæringskontor v/ Brødrene Gøran og Håvard Pedersen sammen med Tverrfaglig opplæringskontor.

Besøk på avdelinger

Polina  Udalyeva representerte Norge som 1 av 3 på juniorlandslaget i VM i frisering i Paris i 2018. Oppgaven hun deltok i var: Junior Ladies Hair by Night. Laget tok bronsjemedalje. Bak denne medaljen ligger det mye trening, både i arbeidstiden og fritid. Polina vil være å finne på frisørlinja hele dagen, så ta en tur innom å bli inspirert.

Christine Galschjødt er gründer av bedriften Galschjødt design. Christina er grafisk designer, illustratør og produktutvikler, som arbeider med base i Kirkenes. Ambisjonen er å bidra til norsk verdiskapning gjennom å lage solide plattformer for kommunikasjon og engasjement. Christine besøker design og handverkslinja, og vil være til stede der gjennom hele dagen. Spør henne gjerne om hennes erfaring med å starte egen bedrift!