Velkommen til skolestart mandag 19.august

Klikk for stort bilde

Velkommen til et nytt skoleår ved Kirkenes videregående skole. Vi gleder oss til å treffe deg og vi håper du vil trives hos oss!

Oppmøtetider elever:

Oppmøtetid

Oppmøtested

2+3 IB/ Diplomprogrammet

Kantina

Vg1 Teknikk og industriell produksjon

Vg1 Bygg og anleggsteknikk

Vg1 Elektrofag

Vg1 Restaurant og matfag

Vg1 Design og håndverk

Kl. 09.00

Vg1 Helse og oppvekstfag

Vg1 Studiespesialisering

Vg1 Forberedende kurs minoritetsspråkl.

Kl. 10.00

KL. 11.00

Anleggsavdelingen i Bjørnevatn

Plan for dagen

Etter en kort velkomsttale av rektor følger kontaktlærer elevene til klasserommet.

Skoleplassen er avhengig av oppmøte første skoledag

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke møter opp første skoledag, og heller ikke har gitt beskjed og avtalt noe annet i forkant, mister du skoleplassen din!

Hvor finner jeg informasjon om skoleruta, timeplan, skolebøker osv?

På skolens hjemmeside www.kirkenes.vgs.no finner du praktisk informasjon om skolen. Vi ber deg spesielt lese skolens elevhåndbok (DOCX, 594 kB) der du vil finne viktig informasjon som rettigheter og plikter, skolerute, læremidler, regler for fastsetting av karakter, klage på karakter, orden og atferd, elevtjenester, skoleskyss osv. Sett deg godt inn i den! Skolen har også egen facebookside. Hvis du går inn og liker den vil du få jevnlige oppdateringer fra skolen.

I uka før skolestart vil elevene få tilsendt en god del informasjon om skolen, blant annet Elevhåndboka, skoleruta og registreringsskjema for elever ved skolen.

Trenger du et sted å bo og vil søke elevboliger eller på vertsfamilie?

Dersom du er borteboer og trenger et sted å bo, kan Kirkenes vgs hjelpe til på flere måter. Informasjon om skolens elevboliger eller ordning med vertsfamilie finner du her.

Dokumenter som skal leveres første skoledag:

Elev- PC

Infomasjon om elev- PC: https://www.ffk.no/opplaring/elevtjenester/elev-pc/
Vg1 som har betalt får utlevert elev- PC på tirsdag (1ST, 1TP, 1ELA og UFA) eller onsdag (1BA, 1DHA, 1RMA og 1HO).

Skoleskyss

Bor du bor mer enn fire km fra skolen har du har rett til skoleskyss. Du kan allerede nå søke direkte via Finnmark fylkeskommune på www.177finnmark.no/skoleskyss.

Viktige beskjeder/nye rutiner

Tildeling av bokskap skjer etter bokutlevering (klassen møter samlet i ekspedisjonen og får tildelt skap og hengelås)

Ved henvendelser til ledelse og stab tar eleven kontakt med ekspedisjonen på skolen og sier hvem de vil snakke med. Ekspedisjonen sjekker om vedkommende er ledig og denne tar i så fall mot eleven.

Dersom det er noe du lurer på, kan du kontakte oss på telefon 78 96 33 00 eller e-post:

kirkenesvgs@ffk.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som elev ved skolen!

Øystein Hansen