Språk

 

Aurora i 1STB vant drømmetur til Island, USA og Canada

Aurora Stetskevitch Møllersen  vant konkurransen til Odd Fellow

 

 

"Den gyldne leveregel i vår tid" het konkurransen som Aurora vant. Sammen med 19 andre ungdom skal hun reise til Island, USA og Canada i sommer. Aurora vant med sin presentasjon om oljeutvinning.

 

Aurora fikk tildelt diplom, blomster og informasjon om reisen på en pressekonferanse på skolebiblioteket torsdag formiddag. Til stedet var blant annet leder for blant annet Bente Aagot Mortensen, ledere for Rebekkaordenen som kunne fortelle at Aurora hadde vunnet en reise med mange spennende opplevelser sammen med 19 andre ungdommer fra Skandinavia . Deriblant Ground Zero, teater på Broadway og FN bygningen i NewYork, de skal også innom Washington.

Presentasjonen til Aurora handlet om oljeutvinning og hvorfor man ikke skal drive med oljeutvinning i arktiske strøk. Og om hvorfor Greenpeace og Natur og Ungdom har gått til søksmål mot Norge.

Aurora nølte litt med å takke ja til denne reisen, for i midten av august reiser hun som utvekslingsstudent til Kina for et år, og hun lurt på om hun kom til å rekke begge delene. Det gjør hun og det var en meget fornøyd Aurora som tok imot prisen.

Vi gratulerer Aurora og ønsker henne god tur.

Fant du det du lette etter?