Bedriftsbesøk fra Kirkenes Utvikling

Kenneth Stålsett holder foredrag for elevene. - Klikk for stort bildeKenneth Stålsett holder foredrag for elevene.

Sosiologi og sosialantropologiklassen har hatt besøk fra Kirkenes Utvikling.

I programfaget sosiologi og sosialantropologi (2ST) hadde elevene mandag 9.april besøk av Kenneth Stålsett fra Sør-Varanger Utvikling.

Om å jobbe i team

Elevene har i en periode arbeidet med arbeidsmiljø og organisering av arbeid. Kenneth har en doktorgrad i organisasjon og ledelse, og leder i dag Sør-Varanger Utvikling.

Stålsett snakker om å jobbe sammen. - Klikk for stort bildeStålsett snakker om å jobbe sammen.

I foredraget snakket han om arbeidsmiljø, og hvordan ledelse og teamwork virker inn på arbeidsplassen. Å jobbe med teamarbeid gjør at organisasjonen yter bedre, og at arbeidsmiljøet blir bedre. Foredraget gav nyttig lærdom i faget, men i tillegg gav det inspirasjon til å arbeide videre med teamarbeid og samhandling i klassemiljøet.