Finnmarksmester i frisørfag er kåret

JEVN KONKURRANSE: Beate Bundzeniece (t.v) vant kåringen av beste damefrisyre og Camilla Must (t.h) vant kåringen av beste herrefrisyre og sammenlagt. - Klikk for stort bildeJEVN KONKURRANSE: Beate Bundzeniece (t.v) vant kåringen av beste damefrisyre og Camilla Must (t.h) vant kåringen av beste herrefrisyre og sammenlagt.

Publisert av Elisabeth Bade. Sist endret 03.03.2016

Vinner av damefrisyre ble Beate Bundzeniece - Klikk for stort bildeVinner av damefrisyre ble Beate Bundzeniece Vinner av herrefrisyre ble Camilla Must. - Klikk for stort bildeVinner av herrefrisyre ble Camilla Must.

Frisør Vg2 konkurrerte torsdag 11.februar 2016 om å bli den første finnmarksmester i frisør.

Det ble konkurrert i moderne internasjonal dame- og herrefrisyre. Dame frisyren skulle klippes, farges og formes. Herrefrisyren skulle klippes og fønes. Konkurransen var veldig jevn.

Vinner av damefrisyre: Beate Bundzeniece

Vinner av herrefrisyre: Camilla Must

Sammenlagt vant Camilla Must med et poeng. Dommere i konkurransen var Liubov Vlasova fra Murmansk, Thora Amundsen og Margrethe Ramsvik

Konkurransen er den først av totalt tolv mesterskap som foregår i Kirkenes, Kautokeino og Hammerfest.