Finnmarksmester i frisørfag er kåret

JEVN KONKURRANSE: Beate Bundzeniece (t.v) vant kåringen av beste damefrisyre og Camilla Must (t.h) vant kåringen av beste herrefrisyre og sammenlagt. - Klikk for stort bildeJEVN KONKURRANSE: Beate Bundzeniece (t.v) vant kåringen av beste damefrisyre og Camilla Must (t.h) vant kåringen av beste herrefrisyre og sammenlagt.

Vinner av damefrisyre ble Beate Bundzeniece - Klikk for stort bildeVinner av damefrisyre ble Beate Bundzeniece Vinner av herrefrisyre ble Camilla Must. - Klikk for stort bildeVinner av herrefrisyre ble Camilla Must.

Frisør Vg2 konkurrerte torsdag 11.februar 2016 om å bli den første finnmarksmester i frisør.

Det ble konkurrert i moderne internasjonal dame- og herrefrisyre. Dame frisyren skulle klippes, farges og formes. Herrefrisyren skulle klippes og fønes. Konkurransen var veldig jevn.

Vinner av damefrisyre: Beate Bundzeniece

Vinner av herrefrisyre: Camilla Must

Sammenlagt vant Camilla Must med et poeng. Dommere i konkurransen var Liubov Vlasova fra Murmansk, Thora Amundsen og Margrethe Ramsvik

Konkurransen er den først av totalt tolv mesterskap som foregår i Kirkenes, Kautokeino og Hammerfest.