Funk up your head

Hårdukke - Klikk for stort bilde Konkurransen FUNK UP YOUR HEAD arrangeres for første gang og elever fra frisør Vg2 i Kirkenes gjorde det veldig bra.

Frisør i Kirkenes hadde 5 deltakere og av disse fikk Mia Leinan Olsen fikk 4.plass og Kaja Therese Olsen 6.plass i en konkurranse med 78 deltakere fra hele landet.

Hårdukke - Klikk for stort bilde Mia og Kaja - Klikk for stort bilde Konkurransen FUNK UP YOUR HEAD er en internasjonal konkurranse i kreativ hårdesign for elever og lærlinger fra Pivot Point, så de kan vise og dele sin kreativitet over grenser. Elevene/lærlingen skal style håret og sminke pivot point`s Funk Up Your Head-øvingshode, og laste opp bilde på Pivot Points sider. Konkurransen er åpen for elever og lærlinger fra Australien, Belgien, Kanada, Ecuador, Korea, Luxemburg, Mexiko, Nederländerna, Norge, Sverige, Storbritannien, USA og i Puerto Rico.

Publisert av Elisabeth Bade. Sist endret 15.04.2015 14:59