Polina Udalyeva kommer 31/1-19

Polina vil være å finne på frisørlinja hele dagen under utdannings- og næringslivsseminar 31. januar ved Kirkenes videregående skole, så ta en tur innom å bli inspirert.

Polina Udalyeva fra Murmansk og Kirkenes var elev på frisør Vg2 ved Kirkenes videregående skoleåret 2016/2017.  Etter endt skolegang fikk Polina lærlingeplass på frisørsalongen «På håret» i Oslo. Salongen «På håret» har lang erfaring med konkurranse-frisering.
Polina representerte Norge som 1 av 3 på juniorlandslaget i VM i frisering i Paris i 2018.

Oppgaven hun deltok i var: Junior Ladies Hair by Night.
Laget hennes tok bronsemedalje. Bak denne medaljen ligger det mye trening, både i arbeidstiden og fritid.
Polina vil være å finne på frisørlinja hele dagen under UNS, så ta en tur innom å bli inspirert.

Foredrag samme dag

• Motivasjon v/ John Petter Fagerhaug

• Søknad og intervjuprosess v/ Equinor

• Lærling i Equinor

• Forsvaret

Lokale foredragsholdere:

• Hvordan tjene masse penger i Sør-Varanger? Om arbeidsmuligheter og kompetansebehov i Sør-Varanger kommune v/ Magnus Mæland

• Lærling i Sør-Varanger kommune

• Kirkenes Næringshage v/ Guro Brandshaug

• Reiseliv i Sør-Varanger v/ Dag Norum

• Gamnes & Bror AS  v/ Vegard og Bård Gamnes

• Sør-Varanger utvikling v/ Kenneth Stålsett

• Årets Lærling og Tverrfaglig opplæringskontor v/ Brødrene Gøran og Håvard Pedersen sammen med Tverrfaglig opplæringskontor.

Andre besøk på avdelinger

Christine Galschjødt er gründer av bedriften Galschjødt design. Christina er grafisk designer, illustratør og produktutvikler, som arbeider med base i Kirkenes. Ambisjonen er å bidra til norsk verdiskapning gjennom å lage solide plattformer for kommunikasjon og engasjement. Christine besøker design og handverkslinja, og vil være til stede der gjennom hele dagen. Spør henne gjerne om hennes erfaring med å starte egen bedrift!