Sommerskole for elever på yrkesfag som strøk i matematikk

Virtuell matteundervisning. - Klikk for stort bilde Yrkesfagelever som har strøket i matematikk får en ny sjanse på sommerskolen!  Ta kontakt med Kirkenes videregående skole snarest.

Sommerskole for yrkesfagelever Vg1 2017.

Ny sjanse

Målet er at du som elev skal få realisert fremtidsdrømmene dine om videre utdanning. lærlingeplass og jobb. Derfor gir vi deg som ikke har fått vurdering, står i fare for å stryke eller har strøket i faget praktisk matematikk på vg1 en ny sjanse.

Eksamen 22. juni

Kurset er eksamensrettet og avsluttes med skriftlig eksamen. Elever og lærlinger med IV får ikke godkjent ny eksamen, men må gå opp som privatist.

Starter 14. juni kl 08:00 på rom E128

Kurset starter 14.juni og består totalt av 44 timer undervisning  fram til eksamen 22.juni. Vanlig kurstid fra kl. 08.00-16.00.

Epost: Kirkenesvgs@ffk.no eller telefon: 78963300

Kurset er sponset av Sparbank Nord1- stiftelsen