Sommerskole for elever på yrkesfag som strøk i matematikk

Virtuell matteundervisning. - Klikk for stort bildeVirtuell matteundervisning. Pressefoto

Sommerskole for yrkesfagelever vg1 2017.

Yrkesfag elever som har strøket i matematikk får en ny sjanse på sommerskolen!  Ta kontakt med Kirkenes videregående skole snarest, og senest innen 2.juni.

Målet er at du som elev skal få realisert fremtidsdrømmene dine om videre utdanning. lærlingeplass og jobb. Derfor gir vi deg som ikke har fått vurdering, står i fare for å stryke eller har strøket i faget praktisk matematikk på vg1 en ny sjanse.

Kurset er eksamensrettet og avsluttes med skriftlig eksamen. Elever og lærlinger med IV får ikke godkjent ny eksamen, men må gå opp som privatist.

Kurset starter 14.juni og består totalt av 44 timer undervisning  fram til eksamen 22.juni. Vanlig kurstid fra kl. 08.00-16.00.

Påmelding : Epost: Kirkenesvgs@ffk.no eller telefon: 78963300

Kurset er sponset av Sparbank Nord1- stiftelsen