Utdannings- og næringslivsseminar ved Kirkenes videregående skole 31/1- 2019

Inspirerende foredrag, stand og presentasjoner hele dagen!

• Motivasjon v/ John Petter Fagerhaug

• Søknad og intervjuprosess v/ Equinor

• Lærling i Equinor

• Forsvaret

Lokale foredragsholdere:

• Hvordan tjene masse penger i Sør-Varanger? Om arbeidsmuligheter og kompetansebehov i Sør-Varanger kommune v/ Magnus Mæland

• Lærling i Sør-Varanger kommune

• Kirkenes Næringshage v/ Guro Brandshaug

• Reiseliv i Sør-Varanger v/ Dag Norum

• Gamnes & Bror AS  v/ Vegard og Bård Gamnes

• Sør-Varanger utvikling v/ Kenneth Stålsett

• Årets Lærling og Tverrfaglig opplæringskontor v/ Brødrene Gøran og Håvard Pedersen sammen med Tverrfaglig opplæringskontor.

Besøk på avdelinger

Polina  Udalyeva representerte Norge som 1 av 3 på juniorlandslaget i VM i frisering i Paris i 2018. Oppgaven hun deltok i var: Junior Ladies Hair by Night. Laget tok bronsjemedalje. Bak denne medaljen ligger det mye trening, både i arbeidstiden og fritid. Polina vil være å finne på frisørlinja hele dagen, så ta en tur innom å bli inspirert.

Christine Galschjødt er gründer av bedriften Galschjødt design. Christina er grafisk designer, illustratør og produktutvikler, som arbeider med base i Kirkenes. Ambisjonen er å bidra til norsk verdiskapning gjennom å lage solide plattformer for kommunikasjon og engasjement. Christine besøker design og handverkslinja, og vil være til stede der gjennom hele dagen. Spør henne gjerne om hennes erfaring med å starte egen bedrift!