OPUS

Auditoriet, fem rekker med benker. - Klikk for stort bilde

Opplærings- og utviklingssenter.

Målsetting:

Har som primæroppgave å bidra til kompetansebygging som ivaretar enkeltindividenes, næringslivets og samfunnets kompetansebehov lokalt og regionalt.

Kursvirksomhet

OPUS tilrettelegger for kurs og videregående opplæring for voksne. Dette gjelder både privatpersoner, bedrifter og andre organisasjoner.
Hovedmålet er at kandidatene skal få eksamensforberedende kurs, opplæring eller veiledning for å ta et fagbrev, eller få en sluttkompetanse. Vi oppretter kurs etter behov.

Helsefagarbeider:

Jobber du som assistent/pleiemedarbeider og kunne tenkt deg formell utdannelse som helsefagarbeider?  OPUS ved Kirkenes videregående skole kan ved behov tilrettelegge eksamensforberedende kurs for praksiskandidater.  Les om hvem som kan søke, hvordan du søker og veien til fagbrev på nettsidene til Finnmark fylkeskommune,voksenopplæring

Barne- og ungdomsarbeiderfaget:

Jobber du som assistent/medarbeider og kunne tenkt deg formell utdannelse som barne- og ungdomsarbeider?  OPUS ved Kirkenes videregående skole kan ved behov tilrettelegge eksamensforberedende kurs for praksiskandidater.  Les om hvem som kan søke, hvordan du søker og veien til fagbrev på nettsidene til Finnmark fylkeskommune, voksenopplæring.

Helsesekretær:

Jobber du som sekretær eller medarbeider på legekontor og kunne tenkt deg formell utdannelse som helsesekretær? OPUS ved Kirkenes videregående skole kan ved behov tilrettelegge for opplæring frem til sluttkompetanse som helsesekretær.  Les om hvem som kan søke og hvordan du søker på nettsidene til Finnmark fylkeskommune, voksenopplæring
Vi har også mulighet for nettbasert veiledning, som bygger på realkompetanse, frem til sluttkompetanse som helsesekretær. Dette kan være aktuelt når det ikke er grunnlag for oppstart av en gruppe.

Tannhelsesekretær

Jobber du som sekretær eller medarbeider på tannlegekontor og kunne tenkt deg formell utdannelse som tannhelsesekretær? OPUS ved Kirkenes videregående skole kan ved behov tilrettelegge for opplæring på vg2 nivå.  Vi har også mulighet for nettbasert veiledning, som bygger på realkompetanse, frem til sluttkompetanse som tannhelsesekretær. Les om hvem som kan søke og hvordan du søker på nettidene til Finnmark fylkeskommune,  voksenopplæring.

Renholdsoperatør

Jobber du innenfor renholdfaget og kunne tenkt deg formell utdannelse som renholdsoperatør?  OPUS ved Kirkenes videregående skole kan ved behov tilrettelegge eksamensforberedende kurs for praksiskandidater.  Les om hvem som kan søke, hvordan du søker og veien til fagbrev på nettidene til Finnmark fylkeskommune,  voksenopplæring.

Kontakt:

OPUS, Kirkenes videregående skole
Boks 44
9916 Hesseng
Sist endret 27.06.2016 09:57

Videregående opplæring for voksne

Bøker.jpg

I regi av OPUS-avdelingen planlegger Kirkenes videregående skole å starte opplæring for en gruppe innen Barne-og ungdomsarbeiderfaget.

Planlagt kursstart uke 49/2014.

Opusleder