Språk

 

Vg1 Restaurant og matfag

Sushi - Klikk for stort bilde

Ei linje med teamarbeid og faglige utfordringer

Liker du å jobbe i team og varierte arbeidsoppgaver da er restaurant-og matfag linja for deg. Her får du en anderledes skolehverdag og varierte skoletider. Restaurant-og matfag har  ungdomsbedrift som driver med catering virksomhet. Vi lager mat for forskjellige anledninger, for store nasjonale og internasjonale gjester. Vi har et nært samarbeid med det lokale næringslivet og Russland. Her får du brukt kreativiteten din og jobbe med lokale råvarer.Dette er en praktisk retta linje. Du kan videreutvikle deg og jobbe på alt fra sykehus til restauranter og offshore.   

Fristende dessert. - Klikk for stort bilde

Hvis du velger å gå her kan du bli:

  • Kokk, institusjonskokk eller servitør
  • Baker eller konditor
  • Servitør
  • Sjømathandler
  • Butikkslakter, slakter eller pølsemaker
  • Kjøttskjærerfaget
  • Industriell matproduksjon
Fagoversikt Vg1

Fellesfag

Timer per uke

Engelsk 2
Norsk 3
Matematikk 3
Naturfag 2
Kroppsøving 2

Programfag

 
Råstoff og produksjon 7
Kosthald og livsstil  5
Bransje, fag og miljø 5
Prosjekt til fordypning 6

Totalt timetall

35

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist endret 06.02.2015 12:30
Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

78 96 33 14
Jon Bernhard Furrevik
Teamleder RM
78 96 33 58
78 96 33 59