Språk

 

Restaurant- og matfag


Et spennende valg!!

Liker du å tilberede og servere mat?

Da er restaurant- og matfag noe for deg.

Bli med å jobbe i et team som er både spennende og lærerikt og finn ut hvilke valgmuligheter du har innenfor matfagene. For deg som liker å være blant folk i en bransje med mange muligheter.

dessert 1 - Klikk for stort bildeHvis du velger å gå her kan du bli:

  • Kokk, institusjonskokk eller servitør
  • Baker eller konditor
  • Servitør
  • Sjømathandler
  • Butikkslakter, slakter eller pølsemaker
  • Kjøttskjærerfaget
  • Industriell matproduksjon

Du kan jobbe:

  • I hotell-og restaurantnæringen
  • På sykehus eller helseinstitusjon
  • I næringsmiddelindustrien
  • I ferskvareforetninger
  • I bakeri, konditorier eller slakteri
  • Offshore
 
 

         

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Wenche Beate Huru
78 96 33 14
Jon Bernhard Furrevik
Teamleder RM
78 96 33 58