Språk

 

Restaurant- og matfag


Et spennende valg!!

Liker du å tilberede og servere mat?

Da er restaurant- og matfag noe for deg.

Bli med å jobbe i et team som er både spennende og lærerikt og finn ut hvilke valgmuligheter du har innenfor matfagene. For deg som liker å være blant folk i en bransje med mange muligheter.

dessert 1 - Klikk for stort bilde Bengt Stokvold Hvis du velger å gå her kan du bli:

  • Kokk, institusjonskokk eller servitør
  • Baker eller konditor
  • Servitør
  • Sjømathandler
  • Butikkslakter, slakter eller pølsemaker
  • Kjøttskjærerfaget
  • Industriell matproduksjon

Du kan jobbe:

  • I hotell-og restaurantnæringen
  • På sykehus eller helseinstitusjon
  • I næringsmiddelindustrien
  • I ferskvareforetninger
  • I bakeri, konditorier eller slakteri
  • Offshore
 
 
Kokkelaget fra R og M | Fotograf: Bengt Stokvold dessert 1 | Fotograf: Bengt Stokvold Dessert 2 | Fotograf: Bengt Stokvold Kart kake | Fotograf: Bengt Stokvold Bilde til aav kaka til det russiske konsulatet | Fotograf: Bengt Stokvold bordpynt er en del av faget | Fotograf: Bengt Stokvold En stor kake | Fotograf: Bengt Stokvold Kongekrabberett | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Tilberede dessert | Fotograf: Jan Vidar Pedersen sushi | Fotograf: Jan Vidar Pedersen festbord | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Spekeanretning | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Mat på fat | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Sjømattallerken | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Koldtbord | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Kongekrabbe pent dandert på fat | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Middag | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Creme brulee | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Dessert | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Sushi | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Sushi | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Ostekake med gelelokk og pynt. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Fristende middag pent pyntet på fat. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Lunsjrett anrettes på fat. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Hjemmelagde burgere | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Ivrige pølsemakere | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Dessert dandert på fat. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Pære belle | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Fristende dessert. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Indrefilet av okse | Fotograf: Jan Vidar Pedersen

         

Sist endret 12.08.2016 08:45
Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

78 96 33 14
Jon Bernhard Furrevik
Teamleder RM
78 96 33 58