Språk

 

Restaurant- og matfag


Et spennende valg!!

Liker du å tilberede og servere mat?

Da er restaurant- og matfag noe for deg.

Bli med å jobbe i et team som er både spennende og lærerikt og finn ut hvilke valgmuligheter du har innenfor matfagene. For deg som liker å være blant folk i en bransje med mange muligheter.

dessert 1 - Klikk for stort bilde Bengt Stokvold Hvis du velger å gå her kan du bli:

  • Kokk, institusjonskokk eller servitør
  • Baker eller konditor
  • Servitør
  • Sjømathandler
  • Butikkslakter, slakter eller pølsemaker
  • Kjøttskjærerfaget
  • Industriell matproduksjon

Du kan jobbe:

  • I hotell-og restaurantnæringen
  • På sykehus eller helseinstitusjon
  • I næringsmiddelindustrien
  • I ferskvareforetninger
  • I bakeri, konditorier eller slakteri
  • Offshore
 
 

         

Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Wenche Beate Huru
78 96 33 14
Jon Bernhard Furrevik
Teamleder RM
78 96 33 58
Trond Sneve
Avdelingsleder YF
78 96 35 14