Språk

 

Restaurant- og matfag


Et spennende valg!!

Liker du å tilberede og servere mat?

Da er restaurant- og matfag noe for deg.

Bli med å jobbe i et team som er både spennende og lærerikt og finn ut hvilke valgmuligheter du har innenfor matfagene. For deg som liker å være blant folk i en bransje med mange muligheter.

dessert 1 - Klikk for stort bilde Bengt Stokvold Hvis du velger å gå her kan du bli:

  • Kokk, institusjonskokk eller servitør
  • Baker eller konditor
  • Servitør
  • Sjømathandler
  • Butikkslakter, slakter eller pølsemaker
  • Kjøttskjærerfaget
  • Industriell matproduksjon

Du kan jobbe:

  • I hotell-og restaurantnæringen
  • På sykehus eller helseinstitusjon
  • I næringsmiddelindustrien
  • I ferskvareforetninger
  • I bakeri, konditorier eller slakteri
  • Offshore
 
 
Kokkelaget fra R og M | Fotograf: Bengt Stokvold dessert 1 | Fotograf: Bengt Stokvold Dessert 2 | Fotograf: Bengt Stokvold Kart kake | Fotograf: Bengt Stokvold Bilde til aav kaka til det russiske konsulatet | Fotograf: Bengt Stokvold bordpynt er en del av faget | Fotograf: Bengt Stokvold En stor kake | Fotograf: Bengt Stokvold Kongekrabberett | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Tilberede dessert | Fotograf: Jan Vidar Pedersen sushi | Fotograf: Jan Vidar Pedersen festbord | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Spekeanretning | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Mat på fat | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Sjømattallerken | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Koldtbord | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Kongekrabbe pent dandert på fat | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Middag | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Creme brulee | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Dessert | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Sushi | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Sushi | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Ostekake med gelelokk og pynt. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Fristende middag pent pyntet på fat. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Lunsjrett anrettes på fat. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Hjemmelagde burgere | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Ivrige pølsemakere | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Dessert dandert på fat. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Pære belle | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Fristende dessert. | Fotograf: Jan Vidar Pedersen Indrefilet av okse | Fotograf: Jan Vidar Pedersen

         

Sist endret 12.08.2016 08:45
Fant du det du lette etter?

Kontaktperson

Wenche Beate Huru
78 96 33 14
Jon Bernhard Furrevik
Teamleder RM
78 96 33 58
Trond Sneve
Avdelingsleder YF
78 96 35 14